Zaleđeno kraljevstvo 2, Realna priča i Džoker u Kulturnom centru Kula

1483

KULA - Provedite hladne novembarske dane ispred velikog platna Kulturnog centra Kula i uživajte u najnovijim ostvarenjima sedme umetnosti.

U četvrtak i petak, 28. i 29. novembra od 16:00 i 18:00 časova, na radost najmlađih biće prikazan animirani film „Zaleđeno kraljevstvo 2“. Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Domaća komedija “Realna priča” na programu je 28. novembra od 20:00 časova. “Realna priča”, rediteljski prvenac Gordana Kičića, vodi nas kroz sagu o glumcu Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

Film Džoker na programu je u petak, 29. novembra od 20:00 časova, kada ćete moći da saznate kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija.