Na Black Friday osvanule najniže cene u Techno-Shopu Kula – Adler Smart TV 45″ samo 29.990

1090

KULA - Sigurno ste do sada čuli za Black Friday, dan kada prodavci nude najpovoljnije cene pred Novu godinu. Fenomenu "Crnog petka" priključio se i Techno-Shop iz Kule, pa vam predlažemo da pogledate ovu jedinstvenu ponudu koja važi samo na današnji dan!

U prodavnici Techno-Shop koja se nalazi u Velikom parku pored Doma zdravlja u Kuli možete pronaći veliki broj kućnih aparata, bele tehnike, televizora, po veoma pristupačnim cenama. Pored toga što je ponuda velika i povoljna, svu robu u njihovoj prodavnici možete kupiti putem beskamatnih kredita i to bez odlaska u banku, a rate su fiksne do kraja otplate.

Belu tehniku koju kupite u njihovoj prodavnici donose na kućne adrese u okolini potpuno besplatno!

Ukoliko danas posetite Techno-Shop u Kuli, imaćete priliku da po ceni od 6.990 RSD kupite odličan retro Roadstar tranzistor ili Samsung usisivač po istoj ceni.

Planirali ste da promenite veš vašinu ili mašinu za sušenje veša, ali ste čekali sniženje? Iskoristite Black Friday popust u Techno-Shopu i za 30.990 dinara kupite Beko veš mašinu ili kondenzacionu sušaru veša koju možete postaviti u bilo koju prostoriju.

Takođe, na akciji su i odlični televizori marke Adler i cene se kreću već od 12.990 RSD za model od 32 inča, odnosno neverovatnih 29.990 dinara za Adler Smart televizor dijagonale 45 inča. Da, dobro ste pročitali.

Ponuda važi samo danas, pa ih zato posetite i iskoristite sjajnu akciju!

Pogledajte Black Friday ponudu: