(VIDEO) Decembar u bioskopu Jugoslavija: Playmobil film, Prošlog Božića i Četiri ruže

873

VRBAS - Ušli smo u poslednje poglavlje 2019. godine, a bioskop Jugoslavija je i ovog meseca za vas pripremio najnovija ostvarenja sedme umetnosti.

Francuski animirani film Playmobil na programu je 5, 6. i 7. decembra od 18:00 časova. Nekada slobodoumna devojka, Marla je odrasla u odgovornu osobu, previše zaštitnički nastrojenu prema svom bratu Čarliju koji se posle smrti roditelja udaljio od nje. Čarli se jedno veče prikrao i otišao da poseti izložbu Playmobil u muzeju igračaka. Nakon što je Marla stigla i uhvatila brata u begu, osvetlio ih je svetionik i teleportovao ih u Playmobil svet.

Takođe 5, 6. i 7. decembra od 20:00 sati, na repertoaru je i romantični film „Prošlog Božića“. Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu, praćena muzikom Džordža Majkla, donoseći neke loše odluke, što je iritirajuća posledica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom (Henri Golding) deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

Domaću krimi dramu sa elementima komedije „Četiri ruže“ možete da pogledate 9, 10. i 11. decembra od 20:00 časova. Film „Četiri ruže“ prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

Cena ulaznice je 250 dinara.