Srđan Olman pokosio Vrbas, smejali se i stari i mladi

1820

VRBAS - U punoj sali bioskopa Jugoslavija u sredu 4. decembra, Srđan Olman je održao solo stand up nastup i još jednom Vrbašane, ali i ljubitelje dobrog humora iz okolnih mesta, uspeo da nasmeje do suza.

Srđan Olman pred vrbaškom publikom / Foto: Nemanja Vujović

Iako ovo nije prvi put da Srđan Olman nastupa u Vrbasu, zainteresovanost publike je bila velika, pa se sala bioskopa Jugoslavija brzo napunila.

Na početku nastupa prvo je predstavio sebe, svoj lik i delo, jer kako kaže, bolje je da odmah znamo s kim imamo posla. Pričao je o svom poreklu, prezimenu, užoj i široj rodbini, teškom detinjstvu u još težim 90-im godinama. Sa publikom je podelio različite dogodovštine iz bogatog životnog iskustva, ali i otkrio nekoliko tajni o muško-ženskim odnosima.

Srđan Olman / Foto: N. Janjanin

Najviše smeha izazvale su komične priče iz oblasti zdravstva u Srbiji, zatim interpretacije modernih muzičara, priče o nestašnoj deci, kao i Olmanovo viđenje i smisao života jedne skromne porodice komaraca.

Posle skoro puna dva sata na bini, Srđan je završio svoj nastup pričom o vitaminu C i doživljajima sa muzičkog festivala Exit u Novom Sadu. Na samom kraju, publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila našeg poznatog stand up komičara.