U Somboru će se održati predavanje o detinjstvu iz ugla regresoterapije

180

SOMBOR - U sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" u Somboru 13. decembra od 17:30 časova održaće se besplatno predavanje "Detinjstvo iz ugla regresoterapije" koje će držati Ilija Alimpić.

Kada izgovorite reč detinjstvo, sasvim sigurno će vam pasti na pamet neslućeno mnogo asocijacija. Probajte! Setite se na trenutak nekih uspomena iz svog detinjstva… Vrlo brzo ćete uvideti da je nama veoma teško da doživimo detinjstvo na pravi način, a posebno da razumemo kako je to danas kod dece.

Zašto je to tako?

Kroz ovo predavanje bavićemo se temom detinjstva, fazama kroz koje prolazimo do zrelog doba. Gde i kako nastaju problemi i kako pomoći sebi i detetu. Biće predstavljena i veoma efikasna tehnika detinjstva, jedna od tehnika regresoterapije, kroz koju odrasli mogu da osveste a zatim i reše određene probleme koji im se ponavljaju kroz život.

Predavanje je besplatno i bazirano na ličnom iskustvu predavača i znanju, kako iz sfere učiteljskog posla, tako i iz oblasti regresoterapije. Namenjeno je svima koji žele da reše određene probleme, ili da se bolje upoznaju sa regresoterapijom.

Predavač je Ilija Alimpić, učitelj i regresoterapeut.

O predavaču:

Ilija Alimpić je završio Pedagoški fakultet, nakon čega je stekao višegodišnje iskustvo u nastavi kao učitelj, u nekoliko škola i različitih odeljenja. Uporedo je istraživao na polju alternativne medicine. Završio je školu za regresoterapeuta kod Patrika Balinta, predavača i terapeuta iz Slovačke. Regresoterapijom se danas bavi najviše terapijom detinjstva.

Pored toga, radio je kampove za nadarenu decu i obavljao posao fudbalskog trenera za decu. Trenutno je u edukaciji pod nazivom “Terapija orijentisana na prisutnosti” i “Seksualnost”. Voli da istražuje i prenosi znanje koje sakupi.

Nakon predavanja moguće je zakazati individualne terapije. Prijave nisu obavezne.

Organizatori: Centar za individualni razvoj i unapređenje društva – Psihozon, u saradnji sa Gradskom bibliotekom „Karlo Bijelicki“ Sombor.