(VIDEO) Počelo postavljanje klizališta u Kuli, uskoro otvaranje

1381

KULA - Radnici JKP "Komunalac" Kula počeli su sa postavljanjem klizlišta na terenu Osnovne škole "Isa Bajić", gde će građani i tokom zime moći da se sastaju, druže i rekreiraju.

Postavljanje klizališta u Kuli / Foto: N. Janjanin

Kako nam je rekao direktor Turističke organizacije opštine Kula Vladimir Stanković, ukoliko vremenske prilike budu poslužile, klizalište će početi sa radom u subotu, 21. decembra, a na otvaranju se očekuje muzički program kojim će biti upotpunjena praznična atmosfera. Posetioci klizališta će, kaže Stanković, istog dana moći da se ugreju vrućim čajem.

Za klizalište, koje se ove godine postavlja na terenu Osnovne škole „Isa Bajić“, sredstva su izdvojena iz lokalnog budžeta kako bi građani Kule i tokom zimskog perioda imali mesto gde će se okupljati i družiti. Datum otvaranja klizališta zavisi od vremenskih uslova jer visoke temperature ne odgovaraju formiranju leda.

Prema rečima predsednika opštine Kula Damjana Miljanića, Kuljani su ovu lokaciju prepoznali kao mesto dobre zabave i druženja još tokom leta zahvaljujući novom košarkaškom terenu, a tako će biti i u tokom zime.

Klizalište iz vazduha: