(VIDEO) U Kuli održana tribina Udruženja za političke nauke Srbije

801

KULA - U Kuli 17. decembra održana je tribina Udruženja za političke nauke Srbije na kojoj su govorili Dušan Pavlović i Nebojša Vladisavljević ispred UPNS i Rade Obradović, kao odbornik SO Kula iz redova UG "Kritična masa-građanski front".

Foto: N. Janjanin

Tribina pod nazivom „Sukobi, stabilnost i demokratija“ održana je u sali UG „Kritična masa-građanski front“ u Ulici Svetozara Markovića u Kuli, pošto je Mesna zajednica „Gornji grad“, kao prvobitno mesto održavanja tribine, zbog tehničkih razloga otkazala termin u svojim prostorijama.

Foto: N. Janjanin

Veče je otvorio Rade Obradović koji je predstavio učesnike tribine i zahvalio se prisutnima na podršci. Odmah potom reč je dobio profesor doktor Dušan Pavlović koji je sa učesnicima tribine podelio malo više informacija o svakodnevnim političkim procesima i suštini političke zajednice. Profesor doktor Nebojša Vladisavljević je govorio o demokratiji i autoritarizmu u Srbiji u posednjh nekoliko godina, nakon čega se prisutnima ponovo obratio Rade Obradović koji se osvrnuo na lokalne teme i probleme.

U nastavku večeri, diskusiji su se priključili i učesnici iz publike.

Pogledajte izlaganje govornika na tribini: