(VIDEO) Uspon Skajvokera u 3D i Crni Božić stižu u bioskop Jugoslavija

301

VRBAS - Posle različitih manifestacija čiji je bio domaćin, bioskop Jugoslavija u drugoj polovini decembra nastavlja sa emitovanjem filmskih hit ostvarenja.

U petak i subotu, 20. i 21. decembra od 20:00 časova, u bioskopu Jugoslavija moći ćete da pogledate film „Star Wars – Uspon Skajvokera“ u 3D verziji. Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.

Upozorenje: „Star Wars – Uspon Skajvokera“ sadrži nekoliko sekvenci sa slikama i kontinuiranim trepćućim svetlom koji mogu da utiču na osobe podložne fotoosetljivoj epilepsiji ili imaju neku drugu vrstu fotoosetljivosti.

Horor film „Crni Božić“ moći ćete da pogledate u ponedeljak i utorak, 23. i 24. decembra od 20:00 časova i saznate šta će se desiti sa grupom studenata kada za vreme njihovog božićnog raspusta nepoznati čovek počne da ih prati. Ovo je inače rimejk čuvenog filma iz 1974. godine.

Informacije i rezervacije karata na telefon: 021/707-501

Cena ulaznice je 250 dinara.