(VIDEO) Pet najnovijih filmskih ostvarenja za kraj godine u Kulturnom centru Kula

540

KULA - Za sam kraj kalendarske godine, Kulturni centar Kula rešio je da vas obraduje najnovijim ostvarenjima sedme umetnosti za koje vlada veliko interesovanje u bioskopima širom Srbije.

Prva projekcija je u četvrtak, 26. decembra od 16:00 časova i namenjena je najmlađima. Patrolne šape su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć, Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

Za ljubitelje akcije istog dana od 18:00 sati na programu je „Džumandži: Sledeći nivo“. U najnovijem delu filma ekipa se vratila, ali su se pravila igre promenila. Kad ponovno uđu u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Ono što mnogi od vas jedva čekaju je film „Star Wars – Uspon Skajvokera“ koji ćete moći da pogledate 26. decembra, od 20:30 i 27. decembra od 20:00 časova. Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.

Upozorenje: “Star Wars – Uspon Skajvokera” sadrži nekoliko sekvenci sa slikama i kontinuiranim trepćućim svetlom koji mogu da utiču na osobe podložne fotoosetljivoj epilepsiji ili imaju neku drugu vrstu fotoosetljivosti.

Zaleđeno kraljevstvo II ponovo stiže u Kulturni centar Kula u petak, 27. decembra od 16:00 časova. Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Domaći film Ajvar sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, pobrao je sve simpatije publike, a vi ćete moći da ga pogledate u petak, 27. decembra od 18:00 sati. Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografja koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životma. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Cena ulaznice je 250 dinara.