Golmanka ŽRK Vrbas Jovana Vasiljković u izboru za najbolju igračicu Superlige

554

VRBAS - Rukometni žurnal, portal koji se bavi vestima iz sveta rukometa, objavio je, u saradnji sa Asocijacijom rukometnih klubova Superlige, godišnji izbor za najboljeg pojedinca u ovom sportu.

Na širem spisku nalazili su se po jedan predstavnik svakog kluba, koji se najviše istakao prema mišljenju rukometnih stručnjaka sa ovog portala. Posle prvog kruga glasanja odabrani su najbolji među najboljima koji su se našli u drugom krugu izbora.

Golmanka Ženskog rukometnog kluba Vrbas Jovana Vasiljković ušla je u uši izbor i nalazi se među top tri najbolje igračice Supelige za žene u 2019. godini. Ovim putem pozivamo sve čitaoce da glasaju za Jovanu na OVOM LINKU, tako što će je pronaći u kategoriji „Najbolja igračica SUPER lige“, obeležiti je i kliknuti na dugme ispod.

Pored Jovane Vasiljković u trci za najbolju igračicu našle su se Marija Dmitrović iz ŽRK Vojvodina i Valentina Božinović iz ŽRK Voždovac 1955.

Glasanje se završava 1. januara 2020. godine u 23:59:59.

Jovana Vasiljković rođena je 1996. godine i svoje prve rukometne korake napravila je u kampu u Odžacima. Ponikla je u RK Odžaci, a pre Vrbasa igrala je za ekipe Deronja i Lakija iz Crvenke.