Uručena priznanja najboljim sportistima sa invaliditetom iz opštine Kula

494

KULA - U Kuli je održana dodela priznanja najuspešnijim sportistima sa invaliditetom, koji su tokom 2019. godine ostvarili značajne rezultate.

Foto: Q media

Društvo za sport i rekreaaciju invalida opštine Kula je u generalnom plasmanu zauzelo treće mesto sa osvojena 92 boda u konkurenciji dvanaest organizacija sportista sa invaliditetom na teritoriji Vojvodine.

Na svečanosti koja je upriličena u petak u restoranu „Kod Ćira“ uručena su priznanja osvajačima medalja Aleksandri Jovanović, Rajku Ćosiću, Manetu Lukiću, Draganu Ciganu, Milutinu Bjediću, Nadi Ličini, Draganu Đumiću, Krstu Rniću, Vesni Radović, Tihomiru Goločorbinu i Tihomiru Balaću, kao i članovima ekipa sportskih ribolovaca, sedeće odbojke i streljaštva u disciplini vazdušna puška, koje su osvojile druga mesta i srebrna odličja.

Predsednik Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Kula Dragan Đumić kaže da su ovo najbolji rezultati koje je društvo ostvarilo, sa tendencijom poboljšanja. Đumić je istakao da društvo krase ljudi koji ga čine i koji su se borili za sve nagrade.