U Kuli će se održati predavanje „Detinjstvo iz ugla regresoterapije“

347

KULA - U prostorijama Lokalne akcione grupe "Srce Bačke", na adresi Maršala Tita 246-248 u Kuli, 16. januara od 18:00 časova održaće se predavanje na temu "Detinjstvo iz ugla regresoterapije".

Gost predavač biće Ilija Alimpić, učitelj i regresoterapeut iz Novog Sada. Ilija je završio Pedagoški fakultet u Somboru, nakon čega je stekao višegodišnje iskustvo u nastavi kao učitelj, u nekoliko škola i različitih odeljenja. Uporedo se bavio istraživanjem na polju alternativne medicine. Završio je školu za regresoterapeuta kod Patrika Balinta, predavača i terapeuta iz Slovačke. Regresoterapijom se danas bavi u Novom Sadu, ponajviše terapijom detinjstva. Pored toga, radio je kampove za nadarenu decu i obavljao posao fudbalskog trenera za decu. Trenutno je u edukaciji pod nazivom “Terapija orjentisana na prisutnosti” i “Seksualnost”. Voli da istražuje i prenosi znanje koje sakupi.

Ilija će zainteresovanima odškrinuti vrata regresoterapije i uvesti ih u jednu novu sferu alternativne medicine. Kroz ovo predavanje baviće se temom detinjstva, fazama kroz koje prolazimo do zrelog doba, gde i kako nastaju problemi i kako pomoći sebi i detetu.

Biće predstavljena i veoma efikasna tehnika detinjstva, jedna od tehnika regresoterapije, kroz koju odrasli mogu da osveste, a zatim i reše određene probleme koji im se ponavljaju kroz život.

Predavanje je besplatno i bazirano na ličnom iskustvu predavača i znanju, kako iz sfere učiteljskog posla, tako i iz oblasti regresoterapije. Namenjeno je svima koji žele da reše određene probleme ili da se bolje upoznaju sa regresoterapijom.