U prostorijama LAG „Srce Bačke“ održano predavanje o regresoterapiji

255

KULA - U prostorijama Lokalne akcione grupe "Srce Bačke" u Kuli, 16. januara je održano zanimljivo predavanje i radionica na temu “Detinjstvo iz ugla regresoterapije”.

Gost predavač bio je Ilija Alimpić, učitelj i regresoterapeut iz Novog Sada, koji je prisutnima odškrinuo vrata regresoterapije i predstavio jednu novu terapijsku metodu. Kroz ovo predavanje, koje je bilo bazirano na ličnim iskustvima predavača i njegovom znanju i iz sfere učiteljskog posla, prisutni su se bavili temama detinjstva, fazama kroz koje se prolazi do zrelog doba, gde i kako nastaju problemi i kako pomoći i sebi i detetu.

Predavanje je organizovala Lokalna akciona grupa „Srce Bačke“. Prema rečima menadžera Bojana Kovača, u narednim nedeljama „Srce Bačke“ će organizovati više predavanja i radionica iz različitih oblasti društvenog života. Najave događaja biće blagovremeno objavljene putem sredstava javnog informisanja i na društvenim mrežama.

Takođe, LAG „Srce Bačke“ poziva sve građane, ugruženja, grupacije da daju svoje predloge i kandiduju teme za koje smatraju da bi bile zanimljive našim sugrađanima. Svoje ideje i predloge svi zainteresovan mogu dostaviti putem meila: [email protected], putem društvenih mreža ili lično na adresi Maršala Tita 246-248.

Ovim putem LAG „Srce Bačke“ poziva sve zainteresovane lokalne aktere da se aktivno uključe u rad naše organizacije.