(VIDEO) Gledajte Dulitl, Slugu i Patrolne šape u Kulturnom centru Kula

565

KULA - U Kulturnom centru Kula u četvrtak 23. i petak 24. januara biće prikazani neki od najnovijih ostvarenja sedme umetnosti.

Porodična komedija “Dulitl” u kojoj igra Robert Dauni Džunior na programu je 23. januara od 16:00 i 24. januara od 18:00 sati.

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Dr Džon Dulitl, poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

Ruski film „Sluga“, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, moći ćete da pogledate 23. januara od 18:00 i 20:00 i 24. januara od 20:00 časova.

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij Griša (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je iznad zakona. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i veoma neobične mere koje će njegov život promeniti iz korena.

Crtani film „Patrolne šape“ na repertoaru je 24. januara od 16:00 sati.

“Patrolne šape” su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć, Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

Cena ulaznice je 250 dinara.