Predstavljajte opštinu Vrbas na muzičkom takmičenju Srbija u ritmu Evrope 2020.

652

VRBAS - U četvrtak, 23. januara u 14:00 časova, u bioskopu Jugoslavija održaće se audicija za predstavnika opštine Vrbas na ovogodišnjem takmičenju "Srbija u ritmu Evrope".

Pevanjem i plesom mogu da se predstave deca osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, a oni koji budu izabrani da predstavljaju našu opštinu, imaće probe svake nedelje, počev od 31. januara, pa sve do juna, kada će učestvovati na takmičenju u Vranju.

Pobednik takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ za 2019. godinu je devetočlana ekipa iz Vranja koja se predstavila pesmom „Dum Tek Tek“ turske pevačice Hadiz.

Vrbas je prošle godine predstavljao Rusiju, a sjajnu muzičku ekipu činili su Nina Kankaraš, vokal (OŠ “20. oktobar”) i bubnjari Matija Sivč, Luka Bilenkij (OŠ “Bratstvo jedinstvo” Vrbas), Fedor Kontra (OŠ “Svetozar Miletić”), Dragana Perović (OŠ “Petar Petrović Njegoš”) i Bogdan Milisavljević.

Nina i “Vrbaska lavina” predstavili su se pesmom “Скажи мне что такое любовь” (Kaži mi šta je to ljubav) i takmičenje su završili na 19. mestu.

Pogledajte nastup predstavnika vrbaske opštine 2019. godine: