Tatravagonki Bratstvo iz Subotice potrebni radnici mašinske struke

536

Zbog povećanog obima proizvodnje, kao i zbog povećanja kapaciteta izgradnjom novih proizvodnih hala, Tatravagonka Bratstvo doo iz Subotice ima potrebu za zapošljavanjem većeg broja radnika mašinske struke.

Foto: Promo

Dostupna su sledeća rada mesta:

Inženjer za zavarivanje

Uslovi: Visoka stručna sprema (mašinske struke). Potrebno posedovanje specijalizacije za IWE/EWE inženjera, znanje minimum jednog stranog jezika.

Bravar (više izvršilaca)

Uslovi: Stručna sprema III stepena (smer: bravar). Poželjno prethodno radno iskustvo.

Zavarivač (više izvršilaca)

Uslovi: Stručna sprema III stepena (smer-zavarivač). Prednost, sposobnost rada na visini. Poželjno je posedovanje sertifikata/Atesta za zavarivanje (ne mora važećeg datuma). Radno iskustvo na CO2 zavarivanju.

Tatravagonka Bratstvo doo iz Subotice je fabrika vagona sa tradicijom dugom preko 130 godina.
Proizvodni program fabrike se bazira na popravci, reviziji i proizvodnji teretnih vagona.

Poseduju savremene mašine i uređaje potrebne za rad na vagonima, kao i potrebne sertifikate kvaliteta za rad koji zadovoljavaju većinu evropskih propisa. Stručno obučeno osoblje kompanije spremno je da tržištu odgovori visokim kvalitetom usluga.

U Tatravagonki Bratstvo zaposleno je više od 500 radnika različitih kvalifikacija.

Svojim zaposlenima nude redovna i podsticajna primanja, topli obrok, stimulacije i bonuse, obuke, kurseve, usavršavanja kao i 13. platu. Zaposlenima sa strane nude mogućnost obezbeđivanja smeštaja.

Ukoliko želite da budete deo sigurne i perspektivne kompanije, svoju biografiju možete poslati na adresu: posao@tvbratstvo.rs ili se javite putem telefona 065/962-33-13.