U prostorijama LAG „Srce Bačke“ u Kuli održano još jedno predavanje

402

KULA - U prostorijama LAG "Srce Bačke" u Kuli u četvrtak je održano predavanje na temu "Biorezonanca i floritepija na putu zdravlja".

Foto: LAG Srce Bačke

Gost predavač bila je Aleksandra Obradović farmaceut i holistički terapeut (praktičar kvantno-informacionih sistema, Access Bars facilitator i floriterapeut), a organizatori su bili Udruženje “Organic life” Kula i LAG “Srce Bačke”.

Aleksandra je predstavila svoj rad i metode rada i ponudila odgovore na pitanja koliko smo zapravo zdravi i koji sve faktori utiču na naše zdravlje: ishrana, stres, opterećenja iz spoljašnje sredine – geopatološko opterećenje, zračenja od telefona, kompjutera, opterećenja teškim metalima i mikroorganizmima, kao i kako proverom funkcionalnog stanja organizma na biorezonantnom aparatu mogu da se utvrde ti faktori. Ona je kombinacijom formalno i neformalno stečenog znanja razvila jedinstveni koncept u prevenciji zdravlja kombinujući biorezonancu – proveru funkcionalnog stanja organizma na biorezonantnom aparatu, floriterapiju – cvetnu homeopatiju, terapiju cvetnim esencijama i Access Bars metodu – tretmane za opuštanje i otpuštanje.

U narednim nedeljama LAG „Srce Bačke“ će organizovati više predavanja i radionica iz različitih oblasti društvenog života. Najave događaja biće blagovremeno objavljene putem sredstava javnog informisanja i na društvenim mrežama. Takođe „Srce Bačke“ poziva sve građane, ugruženja, grupacije da daju svoje predloge i kandiduju teme za koje smatraju da bi bile zanimljive našim sugrađanima. Svoje ideje i predloge svi zainteresovan mogu dostaviti putem meila: [email protected], putem društvenih mreža ili lično u prostorijama LAG „Srce Bačke“ u Kuli u Ulici Maršala Tita 246-248.

Ovim putem LAG “Srce Bačke” poziva sve zainteresovane lokalne aktere da se aktivno uključe u rad ove organizacije.