U Zmajevu počelo orezivanje grana koje smetaju uličnoj rasveti

412

ZMAJEVO - Radnici "Zelenila" JKP „Komunalac“ Vrbas, u saradnji sa mesnim zajednicama, nastavljaju akciju orezivanja grana koje smetaju uličnoj rasveti.

Prema rečima Tamare Milošević, inženjera hortikulture i pejzažne arhitekture, ovi radovi se izvode u cilju povećanja bezbednosti žitelja naseljenih mesta opštine Vrbas. Radi se po prioritetima, te je nakon završenih radova u Savinom Selu akcija nastavljena u Zmajevu.

Iz Mesne zajednice Zmajevo kažu da su veoma zadovoljni saradnjom koju imaju sa JKP Komunalac Vrbas.

“Naša Mesna zajednica ima ugovor sa Komunalcem o održavanju higijene sela i košenju javnih zelenih površina. Sad je u toku akcija koju sprovode Mesna zajednica Zmajevo, JKP Komunalac Vrbas i Elektrovojvodina. Komunalci vrše orezivanje svih stabala koje ometaju javnu rasvetu. I ovoga puta imamo odličnu saradnju i sve probleme kao i do sada uspešno rešavamo”, rekao je Rajko Marjanović, sekretar Mesne zajednice Zmajevo.

Trajanje akcije zavisiće od vremenskih prilika. U toku izvođenja radova, Elektrodistribucija će obustaviti isporuku električne energije u ulicama u kojima se izvode radovi.

JKP “Komunalac” Vrbas zahvaljuje se svim građanima na razumevanju.

Više informacija o radu Komunalca potražite na Facebook stranici JKP Komunalac Vrbas ili na sajtu komunalacvrbas.rs.