„DDOR Novi Sad“ u Kuli, na novoj adresi i u novom ruhu!

1525

Kompanija “DDOR Novi Sad” ima tradiciju dugu više od 65 godina. Njeni počeci datiraju još od 1945. godine. Od 2012. su deo grupacije Gruppo Assicurativo Unipol.

Usluge kompanije DDOR Novi Sad dostupne su klijentima u čitavoj Srbiji. DDOR ima 23 filijale, 16 ekspozitura, 25 lokalnih kancelarija i 24 poslovna mesta, 1.350 zaposlenih i veliki broj spoljnih saradnika.

Portal Naše Mesto razgovarao je sa zamenicom direktora filijale Vrbas, kojoj pripada ekspozitura Kula, Svetlanom Keković. Ona nam je ukratko rekla nešto o njihovom radu i novom prostoru u kom se sada nalaze.

Kako ste zadovoljni novim objektom? Da li vam ova lokacija više odgovara?

DDOR osiguranje je, u skladu sa svojom strategijom razvoja i unapređenja kvaliteta pružanja usluga, premestio svoju eskpozituru u Kuli u moderniji poslovni prostor u ulici Maršala Tita broj 248 i uskladio ga sa svojim standardima poslovanja i sa svojim novim vizuelnim identitetom. Sa novom lokacijom u centru grada, smo prezadovoljni, i time smo poslali jasnu poruku građanima Opštine Kula, da je DDOR uvek tu za svoje klijente, baš kao i svaki dobar komšija .

Da li se povećao broj klijenata u odnosu na prošlu godinu?

Broj klijenata se povećava, u skladu sa vanrednim stanjem izazvanim pandemijom usled COVID-19, ali očekujemo da se taj broj poveća do kraja ove godine.

Kako komentarišete poslednju poslovnu godinu?

Ekspozitura u Kuli, beleži godinama sve uspešnije poslovanje, a to samo znači da se uspostavlja poverenje sa sve većim brojem klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica.

Da li smatrate da je osiguranje života i zdravlja u Srbiji nerazvijeno?

Nažalost, dobrovoljno zdravstveno osiguranje i osiguranje života u Srbiji je i danas na veoma niskom nivou. Prema zvaničnoj statistici tek oko 10 % građana u Srbiji plaća sebi polisu životnog osiguranja. Nadamo se da ćemo sa profesionalnom prodajnom mrežom uspeti u budućnosti da edukujemo potencijalne klijente da je polisa životnog osiguranja važan segment života svakog pojedinca, nužna potreba i neizostavna lična i porodična sigurnost. Novina je i “EPIDEMIK PROTEKT”, novi paket DDOR osiguranja za lakše prevazilaženje posledica lokalne ili globalne epidemije i pandemije. I još jedna jasna poruka svim građanima:

„Osigurajte ono što Vam je najvrednije jer ŽIVOT JE PREMIJA.“