Opštine Kula i Vrbas postale deo velikog nacionalnog oglasnika

2132

Građani opština Kula i Vrbas od sada će oglase, koje postave na lokalni portal, moći da pronađu i u velikom oglasniku koji pokriva teritoriju cele Srbije i to po istoj ceni, bez dodatnog naplaćivanja.

Foto: Mali oglasi Kula

Sve je počelo lokalnim oglašavanjem na Portalu “Naše Mesto”, gde su Kuljani i Vrbašani mogli da prodaju ili izdaju stan, kuću ili zemljište, prodaju male kućne aparate ili pronađu radnike. Sistem je vremenom unapređen, a danas sve te oglase možete da pronađete i u velikom oglasniku, u kategorijama Mali oglasi Kula i Mali oglasi Vrbas.

Kako je nastala ideja?

Zbog velike čitanosti “Našeg Mesta” sve više građana prepoznalo je važnost oglašavanja na ovom lokalnom portalu iz Kule i Vrbasa. S obzirom na to da su firme svoje usluge reklamirale putem banera i sponzorisanih tekstova, nedostajalo je prostora za obične građane koji su želeli da oglase prodaju kuće, zemljišta, izdavanje lokala, neku uslugu kojom se bave i slično. Tako su nastali mali oglasi na Portalu “Naše Mesto” koji su već u prvim danima od implementacije na sajt počeli da beleže uspeh. Čitaoci su na taj način, uz dnevna dešavanja u opštinama Vrbas i Kula, mogli svakog dana da pročitaju i najnovije male oglase i tako u neposrednoj blizini pronađu ono što im treba.

Jednostavan i brz sistem oglašavanja na najčitanijem lokalnom portalu dobio je na popularnosti, a mala lokalna ideja ubrzo je prerasla granice naših dveju opština i krenula da osvaja šire područje naše zemlje.

Proširenje na druge opštine

Kada je postalo jasno da su za male SMS oglase postali zainteresovani i građani iz drugih opština u Srbiji, nije imalo više smisla zadržavati se samo na Portalu “Naše Mesto”. Tada je izgrađen sajt smsoglasi.rs, a svi ranije pristigli oglasi našli su se na novoj adresi i postali dostupni širem krugu ljudi.

Nastavak oglašavanja na Portalu “Naše Mesto”

Iako su mali SMS oglasi premešteni na novu adresu, oni neće prestati da postoje na “Našem Mestu”. Novi oglasnik povezan je sa ovim lokalnim portalom kroz vidžet, koji filtrira novopristigle oglase kako bi se na “Našem Mestu” prikazivali mali oglasi iz opština koje ovaj portal pokriva. Dakle, ispod vesti na portalu i dalje će se nalaziti vaši mali oglasi.

Kako da se oglasite?

Stvar je vrlo jednostavna, ukoliko znate kako se šalju SMS poruke, znaćete da pošaljete i oglas. Sve što treba da uradite je da ukucate OGL, zatim tekst vašeg oglasa, zatim da stavite naseljeno mesto i broj telefona sa kog šaljete. Podsećamo vas da možete da upišete samo i isključivo broj telefona sa kog šaljete oglas. Cena poruke je 55 dinara + cena redovne poruke po cenovniku vašeg mobilnog operatera.