Otvoren Javni poziv za realizaciju programa STRUČNE PRAKSE u 2020. godini

1408

Opština Kula i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisale su Javni poziv za realizaciju programa stručne prakse u 2020. godini.

Ilustracija / Foto: M. V.

Program stručne prakse podrazumeva stručno osposobljavanje nezaposlenog za samostalan rad u struci za koju je stečeno odgovarajuće obrazovanje – kvalifikacija, radi obavljanja pripravničkog staža. Javni poziv je otvoren do petka, 12.juna 2020. godine. Finansiranje programa stručne prakse traje najduže 12 meseci.

Zahtev za učešće u programu podnosi se u filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, neposredno ili putem pošte, na propisanom obrascu koji se može dobiti u Nacionalnoj službi za zapošljavanje – filijala Sombor,  jedinica Kula ili na sajtu: www.kula.rs i www.nsz.gov.rs.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u NZS – Filijala Sombor, putem telefona 464-054, 464-048 ili na sajtu www.nsz.gov.rs

Javni konkurs otvoren je 5 dana od dana objavljivanja na sajtu opštine Kula i sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i na oglasnim tablama opštine Kula i NSZ.

Ovde možete preuzeti:

Javni poziv stručna praksa

Zahtev za učešće u programu stručne prakse

Foto: M. V. fotopres.com