KULA – Svečani prijem za najbolje policajce u kabinetu predsednika opštine

2699

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić danas je uručio zahvalnice za ogroman doprinos i nesebičan rad u pružanju pomoći građanima i građankama opštine Kula tokom epidemije korona virusa i uspešnog funkcionisanja opštine u vreme vanrednog stanja.

Za vreme vanrednog stanja najveći teret iznela je policija. Bili su dostupni građanima sve vreme i reagovali su na sve prijave u vezi sa kršenjem propisanih mera.

Zahvalnice su, uz prigodan poklon, uručene policajcima Dančuk Nikoli i Pejanović Janku. Prijemu su takođe prisustvovali i načelnik policijske stanice Kula, Željko Vojinović i komandir policijske stanice Kula, Jovan Reljić.

Povelja opštine Kula biće uručena svim zaslužnim građanima i preduzećima na centralnoj manifestaciji za Dan opštine, rekao je predsednik ovom prilikom. A što se tiče aktivacije planova na radovima zgrade MUP-a, koji su stali zbog korona virusa, sada su stvoreni uslovi za rad.

Načelnik policijske stanice u Kuli, Željko Vojinović rekao je da će oni nastaviti da rade u službi građana i zahvalio se lokalnoj samoupravi u ime Policijske uprave u Somboru i Policijske stanice u Kuli, na pomoći tokom vanrednog stanja i na redovnoj dezinfekciji objekta Policijske stanice.