Opštinu Kula posetio je ministar sporta Vanja Udovičić

305

Proslavljeni vaterpolista i ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić obišao je danas RK Crvenka i ŽRK Laki u Crvenki.

U sportskom centru Slobodan Čile Mišković, ministra omladine i sporta dočekali su predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, direktor sportskog centra Crvenka, Vladan Račić ali i članovi rukometnih klubova Crvenka i Laki. Najmlađi rukometaši i rukometašice oduševili su ministra Vanju Udovičića.

Predsednik Opštine Kula poželeo je dobrodošlicu ministru sporta i rekao da opština Kula kontinuirano ulaže u sport. Pomenuo je nekoliko značajnih investicija, kao što su ugrađivanje led svetala u hali u Crvenki koje je urađeno ove godine, zatim ranije investicije poput sređivanja krova i portala, i tom prilikom je napomeno da sledeća investicija u ovoj hali jeste sređivanje patosa kao i neki unutrašnji radovi.

Izvor: Tamaš. T.

ŽRK Laki i RK Crvenka dobili su lopte i sportsku opremu od ministra sporta, a u obraćanju medijima on je rekao  da nastavljaju da obilaze lokalne samouprave, gradove i sela kako bi se uverili sa kojim izazovima se suočavaju lokalni klubovi, i kako bi otvoreno i odgovorno razgovarali sa njima o planovima i problemima. Tom prilikom rekao je i da mu je drago da se nalazi u mestu rukometa koje je poznato ne samo u Srbiji, već i u Jugoslaviji, mesto koje je dalo istinske šampione.

Osvrnuo se na radove na rekreativno-sportskom centru u Kuli, konkretno na radove na otvorenim bazenima koji su bili obustavljeni zbog korona virusa, i kako saznajemo završetak tih radova nas očekuje u narednih godinu dana.

Veliki su planovi pred nama u narednom periodu, želja nam je da sredimo ovu halu, i time unaprediti mogućnosti ali i uslove u kojima se nalaze ali i treniraju naši sportisti, rekao je ministar Udovičić u svom obraćanju medijima.

Vladan Račić, direktor sportskog centra Crvenka, zahvalio se ministru Vanji Udovičiću na poseti RK Crvenka i podsetio se uspeha ovog rukometnog kluba.

Više o ranijim uspesima RK Crvenka, možete pročitati OVDE.

Izvor: Tamaš. T.
Izvor: Tamaš. T.
Izvor: Tamaš T.