Članovi Pokrajinske vlade obišli su izgradnju sportsko-rekreativnog centra u Kuli!

1140

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, direktor Uprave za kapilarna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević, direktor Razvojne agencije Vojvodine, Nikola Žeželj, kao i potpredsednik Pokrajinske vlade, Đorđe Milićević obišli su danas izgradnju sportsko-rekreativnog centra u Kuli.

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić izjavio je da su radovi tekli bez prekida, ali su bili usporeni s obzirom na poteškoće koje su nas zadesile tokom vanrednog stanja. Pošto sve ide po planu što se tiče finansija, rekao je da se nada da će prvi kupači posetiti ovaj bazen već sledeće godine.

U svojoj izjavi za medije, Đorđe Milićević, potpredsednik Pokrajinske vlade, rekao je da će stabilizacijom situacije oko pandemije turizam i prateće uslužne delatnosti početi da se vraćaju na grane na kojima su bili. Naglasio je da ovaj sportsko-rekreativni centar treba da bude jedan od potencijala ovog kraja i jedan od razvojnih potencijala privrede opštine Kula.

Što se tiče ovog projekta, posebno je istakao da će zajedničkim snagama aplicirati kod Republičke vlade i fondova ali i u Pokrajinskoj vladi i u Opštini kako bi se baš ovaj projekat izgurao do kraja i za godinu dana očekuje se da bude kompletno završen.