KRUŠČIĆ – Reprezentacija lige veterana – Mladost 5:2

483

Reprezentacija lige veterana ubedljivo je pobedila Mladost rezultatom 5:2. Milivoj Jovkić, šef stručnog štaba i trener Reprezentacije nažalost nije mogao da računa na sve igrače koji su bili pozvani da igraju, zbog obaveza koje su imali, međutim to nije uticalo na kvalitetnu igru.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Za Reprezentaciju lige veterana igrali su: Mitić, Miloradov i Stojanović (Zadrugar), Beljanski, Rajković i Lončar (BSK), Kljutić i Vlajić (Tvrđava 1), Blanuša (Borac), U. Nikić i Danilov (Omladinac), Brkić i Radulović (Panonija), Mitrović i Mandić (Tvrđava 2), Gaković i Duboja (OFK Odžaci), Miljković i Česko (Radnički), Anđelković (Polet) i Jovanović (Lider).

Za domaću ekipu Mladosti, šampiona Lige veterana, nastupali su Milan Živković i Vlado Vlahović, te igrači u polju Siniša Jokić, Dalibor Varga, Velibor Vučinić, Dejan Vlahović, Ištvan Sokolović, Goran Kovijanić, Radovan Danilović, Ivan Demetrek, Darko Jeličić, Nenad Kozomora, Nenad Vlahović, Goran Vlahović, Zoran Šćepanović, Slavko Stojanović, Vuko Vlahović, Marin Graovac, Predrag Kišjuhas, Igor Kovijanić i Darko Holovati.

Igrači koji su postigli golove za Reprezentaciju su: Anđelković (Polet) 2, Rajković (BSK), Radulović (Panonija), Jovanović (Lider) po 1, a za Mladost: Kovijanić 2.

Najbolji igrač utakmice bio je golman Reprezentacije Predrag Brkić.

Šampionu i pobedniku Lige veterana uručen je pehar od strane  osnivača Lige veterana, Vlajka Vlahovića, dugogodišnjeg Generalnog sekretara Sportskog saveza opštine Odžaci, bivšeg igrača odžačkog Tekstilca i dugogodišnjeg sportskog radnika, čoveka koji je i ponikao u Kruščiću.

On je čestitao domaćinima na prvom mestu i dobroj organizaciji revijalne utakmice.

Čestitam veteranima Mladosti na osvojenom prvom mestu, a ujedno vam se i zahvaljujem na odličnoj organizaciji ove revijalne utakmice. Ovo su predivni trenuci kada se na jednom mestu u dobroj atmosferi nađu igrači svih klubova, koji su u stvari međusobno jako dobri prijatelji. U godinama koje su za nama, za moje Kruščićane, bilo je i lepih i teških trenutaka i zbog toga mi je drago da je ove godine Mladost iz Kruščića prvim mestom krunisala svoj rad, upornost i ozbiljnost, istakao je Vlajko Vlahović.

Prisutnima se obratio i vođa veterana Mladosti, Dalibor Varga zahvalio se rukovodstvu Lige veterana i reprezentaciji na čestitkama i lepom odzivu na revijalnu utakmicu koja je privukla pažnju ljubitelja fudbala iz celog Zapadnobačkog okruga.

Nakon fudbalske utakmice, druženje je nastavljeno na trgu u Kruščiću, gde je organizovana tradicionalna manifestacija pod nazivom Dani žita, dani sela, sa bogatim zabavnim, sportskim i kulturnim sadržajima.

Ilustracija / Foto: pixabay.com