KULA – Sređeni teniski tereni i NOVI teniski klub na Rodićevom jezeru!

2276

Dva momka iz Kule, Aleksandar Dormošev i Nemanja Vujmilović došli su na ideju da srede već postojeće teniske terene na Rodićevom jezeru u Kuli. Tereni su bili u jako lošem stanju, a Kuli su bili potrebni kvalitetni tereni za tenis jer se građani naše opštine veoma interesuju za ovaj sport. Tom prilikom stupili smo u kontakt sa ovim momcima. Aleksandar Dormošev je u razgovoru sa nama podelio sve detalje ovog njihovog projekta.

Gde se nalaze tereni?

Tereni tj. TK Helm se nalazi na kompleksu Rodićevog jezera u Kuli.

Šta sve treba da uradite i šta ste uradili do sada?

Do ovog momenta potpuno smo obnovili dva teniska terena, postavili novu podlogu (šljaku), postavili nove linije, nove mreže i još puno drugih stvari. Sve prostorije kluba u objektu su takođe potpuno obnovljene i igrači će pored novih terena imati na raspolaganju i potpuno ispravan i obnovljen objekat kluba sa svlačionicom, prostorijom za sedenje, itd.
Pored toga ograda terena, koja je u sjajnom stanju biće potpuno ofarbana i na nju će biti postavljena blenda (materijal za štampanje logoa sponzora). Postavićemo potpuno nov sistem rasvete kako za teniske terene tako i za deo gde se nalazi košarkaški teren. Takođe, prostor gde se sada nalazi košarkaški teren ćemo obnoviti tako što ćemo napraviti jedan touch tennis teren i jedan univerzalni teren za fudbal i basket 3 na 3 sa novom green set podlogom specifičnom za sportske terene.
Taj prostor sa univerzalnim terenom će biti na raspolaganju svim ljudima potpuno besplatno početkom sledeće teniske sezone (april 2021.).

Ko sve učestvuje u ovom projektu?

Sve radove i zajedničke vizije realizujemo moj prijatelj, Nemanja Vujmilović i ja (Aleksandar Dormošev).

Kako ste došli na tu ideju?

Ideja se kod mene rodila još davno, u najranijoj dobi detinjstva, kada sam se počeo baviti tenisom. Na samom početku rodila se zelja da jednog dana posedujem lično svoj teniski klub i sada se to ostvaruje. Naporan rad, iskrena ljubav prema sportu, doslednost, vera i velika žrtva glavni su faktori zbog kojih se sada taj san ostvaruje. Naravno, nezamenljiv faktor je svakako i moj prijatelj Nemanja koji je uvek bio moja najveća podrška i sada  zajedničkim naporima ostvarujemo još jedan san u našim životima.

Od kada zvanično počinju tereni sa radom i po kom principu će to funkcionisati?

Datum zvaničnog otvaranja i početka upisa dece i svih mladih ljudi u školu tenisa našeg kluba je 11. jula 2020. godine.
Što se tiče raspolaganja terena za igru, to je u funkciji i sada.
Za zakazivanje termina i sve dodatne informacije javite se na broj kluba: 060/729 64 40 ili na naš email: [email protected]
Kako su ova dva momka sredila terene i koje su to promene koje vas očekuju odlaskom tamo, pogledajte na fotografijama ispod.

Tereni pre sređivanja:

Tereni nakon sređivanja: 

Portal Naše Mesto želi vam pune sreće i uspeha u daljem radu!