CRVENKA – Šta će biti sa SLATKIM DANIMA?

3240

„Slatki dani u srcu Bačke”, najveća manifestacija u kulskoj opštini koja se održava u Crvenki u maju mesecu, ove godine je pomerena za jul zbog situacije sa virusom Covid-19. Međutim, ova godina koju svi želimo da zaboravimo, nastavlja po svom i ponovo se situacija sa virusom pogoršava što utiče na ponovno otkazivanje ili odlaganje svih predstojećih manifestacija, uključujući i „Slatke dane”.

Mere bezbednosti zbog virusa Covid-19 i preporuke Vlade Srbije uticale su na to da, za sada, sve manifestacije u našoj zemlji ne budu održane u predviđenom periodu.

Znamo da je manifestacija Slatki dani u srcu Bačke bila zakazana, u novom terminu za 25. i 26. jul ali sada je, zbog trenutne epidemiološke situacije i taj termin pod znakom pitanja.

Konačnu odluku o eventualnom odlaganju za neki novi datum čekaćemo još neko vreme. Ipak su zdravlje i bezbednost posetilaca na prvom mestu i u ovom trenutku je nemoguće održati Slatke dane u predviđenom terminu, rekli su nam iz Turističke organizacije opštine Kula.

Ilustracija / Foto: pixabay.com