10 novih serija koje NE SMETE propustiti ovog leta!

521

Ovo je 10 serija kojima morate dati šansu ovog leta, ukoliko imate dovoljno mesta u vašem rasporedu.

Izvor: pixabay.com

Unsolved Mysteries

Ako već niste pogledali, dobro je znati da je reč o jednoj od trenutno najpopularnijih serija na Netflixu. Uglavnom, radi se, kao što sam naslov serije kaže, o nerešenim zločinima i porodici, detektivima i novinarima koji ih još uvek pokušavaju rešiti.

Dave

Ako niste upoznati s Daveom Burdom, poznatijim pod umetničkim imenom Lil Dickie, možda je upravo ova serija pravi način da ga upoznate jer puno je bolja od svega što je dosad radio. On je neurotični dvadesetineštogodišnjak iz američkog predgrađa i uveren je da je njegova sudbina postati najbolji reper svih vremena. On je jedini koji u to veruje.


Normal People

Mnogi tvrde da se radi o jednoj od najboljih ovogodišnjih dramskih serija, a ako volite romantične drame, ovo je možda prava stvar za vas. Priča serije vrti se oko Marianne i Connella koji žive u malom irskom gradiću i premda dolaze iz potpuno različitih priča, njihovi romantični životi se u jednom trenutku isprepliću.

Tales from the Loop

Neki će seriju opisati kao kombinaciju Stranger Things i Black Mirror, a to samo po sebi zvuči odlično. Uglavnom, priča ove SF serije prati stanovnike koji žive iznad „Petlje“, stroja izgrađenog s ciljem da otključa i istraži tajne svemira i dopusti nam da iskusimo stvari koje pre nismo mogli ni zamisliti.

Perry Mason

Kritičari nisu preludi za novom serijom jer neki je obožavaju, dok je drugi smatraju isforsirano depresivnim rebootom TV klasika, ali ako volite mračne trilere, definitivno dajte šansu ovoj seriji jer neće vas razočarati. Uglavnom, Perry Mason je privatni detektiv, ratni veteran i bivši advokat koji nabasa na slučaj života.

Quiz

Ako vas je zaintrigirala priča o Charlesu Ingramu, čoveku kojeg i dan danas sumnjiče da je lažirao pobedu na britanskoj verziji Milionera, pogledajte ovu trodelnu mini seriju koja baca malo drugačije svetlo na celi slučaj.

I’ll Be Gone in the Dark

Zanimljiva dokumentarna mini-serija o istrazi nerešenog slučaja serijskih ubistava koja su potresala Kaliforniju sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

The Great

Ovu seriju prilično je teško strpati u jednu od postojećih kategorija jer radi se o kostimiranoj biografskoj komediji na kakve nismo prečesto nailazili. Uglavnom, radnja prati život ruske carice Katarine Velike koja mora birati između vlastite sreće i budućnosti Rusije nakon što se uda za ruskog cara.

I Know This Much Is True

Još jedna izvrsna mini-serija, a ovog se puta radi o Dominicku Birdseyju i njegovom teškom odnosu s Thomasom, njegovim bratom blizancem koji pati od paranoidne shizofrenije te nastojanju da ga izvuče iz psihijatrijske ustanove. Oba brata glumi izvrsni Mark Ruffalo.

The Baby-Sitters Club

Netflix ima još jedan hit, a radi se o seriji nastaloj prema istoimenoj seriji knjiga koja se vrti oko skupine devojčica koje pokreću vlastiti servis za čuvanje dece.

Izvor: pixabay.com

Izvor: index.hr