VRBAS – Memorijalni turnir u malom fudbalu „Branko Radovic – Lepi“ nagradni fond uplatio udruženju Multiart

1880

Memorijalni turnir u malom fudbalu "Branko Radovic- Lepi" je posle polovine odigranih utakmica prekinut zbog novog talasa epidemije korona virusa, pre oko mesec dana.

Organizatori turnira su u dogovoru sa ekipama turnir konačno okončali bez pobednika, a ceo iznos predviđen za nagradni fond je uplaćen na račun udruženja Multiart.

Na račun udruženja Multiart je uplaćeno 103 hiljade dinara.

Boris Bijelović, predsednik UO udruženja Multiart od srca se zahvalio organizatorima turnira, ekipama, kao i sudijskom paru Repček – Delibašić koji su se odrekli svojih honorara.

Vrbašani su po ko zna koji put pokazali da su ljudi velikog srca. Organizatori turnira su i prošle godine sredstva od tombole uplatili na naš račun. Ove godine su nam sredstva posebno neophodna, jer smo postali vlasnici kuće u Sirogojnu koja služi za beplatan terapeutski boravak dece sa razvojnim teškoćama iz cele Srbije. Kuća se renovira, ukoliko bude mogućnosti pokušaćemo i da proširimo kapacitete.

Posle donacije koja nam je stigla iz Melburna od bivših Vrbašana Maje i Dejana Koprivice, ovo je najveća donacija u novcu koju smo dobili do sada. Pored svega što radimo, trudimo se da osvetlamo ime Vrbasa i da što više vratimo duh zajedništva i čovekoljublja u naš grad. Memorijalni turnir u malom fudbalu „Branko Radovic- Lepi“ nam je u svemu tome velika podrška i događaj koji postaje deo najsvetlije tradicije Vrbasa.

Boris Bijelović, predsednik UO udruženja Multiart