Hajduk danas dočekuje OFK Vršac

873

Utakmicu 3. kola Srpske lige Vojvodina, protiv OFK Vršca koja se igra 26. avgusta od 17 časova, fudbaleri Hajduka iz Kule dočekuju u vedroj atmosferi i puni samopouzdanja. To je donekle razumljivo jer je učinak u prva dva kola zadovoljavajući.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Izabranici trenera Slobodana Bačića uspeli su da nakon pobede u premijernoj utakmici osvoje bod na gostovanju u Novim Banovcima, gde su odigrali nerešeno 2:2 protiv domaćeg Omladinca. Mada su u dva navrata vodili, Kuljani smatraju da je rezultat realan i okreću se narednom protivniku.

  • Kada se sve sabere i oduzme, nerešeno je najrealnije. Nama ovaj bod mnogo znači, jer je izvojevan na teškom gostovanju protiv veoma kvalitetnog protivnika. Ujedno je doneo određenu sigurnost kod igrača, pa lakše čekamo sutrašnji susret sa OFK Vršcem. Imamo prednost domaćeg terena i želimo to da iskoristimo. Vrščani su poraženi u prošlom kolu na svom stadionu i pokušaće da gubitak nadoknade protiv nas, ali mi moramo mudrom igrom i maksimalnim zalaganjem da im pariramo na svakom delu terena, naglašava strateg Kuljana Slobodan Bačić.
Ilustracija / Foto: pixabay.com

Izvor: 025.rs