Raspisani izbori za MZ „Crvenka“

806

04. oktobra održaće se izbori za nove članove Saveta mesne zajednice ''Crvenka''. Građani Mesne zajednice ''Crvenka'' mogu izvršiti uvid u deo biračkog spiska koji se vodi za teritoriju Mesne zajednice ''Crvenka'' kako bi proverili da li su upisani u birački spisak i da zahtevaju donošenje rešenja kojim se zasniva promena u biračkom spisku (upis, brisanje, izmena, dopuna ili ispravka).

Uvid u deo biračkog spiska može se izvršiti neposredno svakog radnog dana od 7-15 časova u zgradi Opštine Kula, ul. Lenjinova br.11, kao i elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (https://upit.birackispisak.gov.rs), unošenjem podatka o jedinstvenom matičnom broju građana.

Birački spisak se zaključuje 18. septembra 2020. godine u 24:00 časa. Upis birača u birački spisak po njegovom zaključenju, kojim se zahteva promena u biračkom spisku (upis, brisanje, izmena, dopuna ili ispravka), može se vršiti sve do 72 časa pre dana izbora (do 30.09.2020.godine u 24 časa).