Uspešan vikend za AK Hajduk Maraton Tim Kula

1208

Proteklog vikenda se nastavila atletska sezona sa više takmičenja gde su učestvovali članovi AK Hajduk Maraton Tim-a Kula i ostvarili sjajne rezultate.

Na Državnom prvenstvu Srbije u Novom Pazaru koje je organizovao Srpski Atletski Savez Nikola Bursać osvojio je zlatnu medalju u trci na 3000m sa rezultatom od 8 min 30 sek 19 stotinki, a Katarina Pohlod osvojila je srebrnu medalju u trci na 5000m sa rezultatom od 18 min 39 sek.

Na Državnom prvenstvu Srbije u ultramaraton u okviru Srpskog Atletskog Saveza (SAS) Palić, zlatna medalja pripala je Milošu Dajeviću u trci na 50km sa rezultatom od 3h 25 min, a bronzanu medalju osvojio je Veljko Popović. On je na trci od 24h istrčao 187km. Na ovom takmičenju Zoran Janković je osvojio 4. mesto na 50km, njegov rezultat je bio 4h 16 min.

Na Mostarskom polumaratonu (21km), Branislav Srdić osvojio je 7. mesto, a uspešno su završili trku ostali ćlanovi Dragana Špehar, Marko Latković i Željko Graovac.

Zdravko Mišović trkač, trener i predsednik AK Hajduk Maraton Tim-a Kula rekao je da očekuju još dobrih rezultata u nastavku sezone.

Čestitamo članovima AK Hajduk Maraton Tim Kula na uspesima!