KULA: Veliko interesovanje za „Pijacu lepih stvari”

529

Turistička organizacija opštine Kula sprema novo iznenađenje za sve posetioce koji u četvrtak i petak dođu na „Pijacu lepih stvari”. Dvodnevni program će se održati u ulici Josipa Kramera od 8 do 19 časova.

Organizatori su se potrudili da izađu u susret svim izlagačima, kojih je ove godine preko 80, a dolaze nam iz raznih gradova Vojvodine, ali i iz Srbije. 

Ulica će biti prepuna raznih proizvoda: od džemova i sokova od aronije, proizvoda od bundeve i lavande, pa sve do lekovitog bilja i ručnih radova. Pored prozvođača cveća, učešće su potvrdili pčelari, poslastičari, konditori kao i razna udruženja građana.

Vladimir Stanković, DIREKTOR TURISTIČKE ORGANIZACIJE OPŠTINE KULA, poziva sve zainteresovane građane da posete Pijacu lepih stvari za koju trenutno vlada veliko interesovanje izlagača i prodavaca. Prijavljeno je više od 80 izlagača iz Srbije, koji su jedva dočekali da ih neko pozove kako bi nakon duže pauze bili u prilici da prodaju svoje proizvode. Oko 30 izlagača je sa teritorije opštine Kula dok je ostatak iz drugih delova Srbije.

Manifestacija se organizuje pod pokroviteljstvom opštine Kula, a uz podršku Turističke organizacije opštine Kula i Udruženja žena „Ideja“ iz Kule.

Obavezno je poštovanje svih mera prevencije i zaštite u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19.