Humanitarna svirka za Đinu Zejak

264

Da su ujedinjeni kada je najteže pokazali su građani naše Opštine. Već nedeljama sprovode se razne humanitarne akcije i bazari za pomoć deci kojoj je pomoć neophodna, a to će se nastaviti i u narednom periodu.

Danas, u Kuli na platou ispred Pošte muzičari tri sjajna benda će upriličiti akustičnu svirku za pomoć Đini Zejak. Đina je devojčica koja je rođena kao terminska i zdrava beba. Sa dva meseca i nedelju dana dobila je encefalitis. Posle prijema u Somborsku bolnicu prebačena je za Novi Sad na Institut. U bolnici je provela tri meseca. Nakon otpusta počinje borba za njen oporavak.

Đini su neophodna sredstva za rad sa logopedom i defektologom, fizikalne, radne, hipo i kineziterapije, specijalističke preglede, laboratorijske analize, medikamente, suplemente, medicinski potrošni materijal, kao i za putne troškove i smeštaj, pa je svaki dinar dobrodošao.

Svirka će početi u 18 časova, a muzičari koji će nastupiti su: Bluzeri na akustičnoj gitari i usnoj harmonici Miki i Akoš, Akustični duo Saška i Leo, Akustični trio Milica, Jelena i Leka.

Organizatori pozivaju sve koji imaju želju da zasviraju pred svojim sugrađanima i na taj način pomognu Đini, mogu da učestvuje na današnjem koncertu. Kutija za donacije će stajati na mestu održavanja događaja koji će trajati do 22 sata.

Izvor: Q Media