PET zlatnih medalja za VUKOVE u Inđiji

424

Na Prvenstvu Vojvodine za kadete i juniore koje je održano u nedelju u Inđiji, a u organizaciji Karate saveza Vojvodine, takmičari karate kluba “Vukovi” su bukvalno očistili sto sa medaljama i doneli odličja u Kulu, time potvrđujući da su najjači klub u Pokrajini u kadetskom i juniorskom uzrastu.

Naime, osvojeno je pet zlatnih, dve srebrne i jedna brozana medalja. Bronzana medalja bi sigurno bila zlatna, da se nije desio peh trostrukom prvaku Srbije Mijanović Rastku, kadetu, koji je u pola meča slomio podlatkicu, ali pokazujući svoju hrabrost i vitešstvo sa tako povređenom rukom priveo meč kraju i zaustavljen na trećoj poziciji.

Ponosni smo na našeg Rastka jer je svima prisutnima, svojim primerom prikazao neverovatnu odlučnost, visoku toleranciju na bol, respekt prema protivniku, završavajući taj meč , ostavio dojam pravog viteza sportiste. Svaka čast Rastko, rekli su u ovom karate klubu.

Zlatne medalje su osvojili;

  • Ekipa kadeta ( Krnajac Miloš, Mijanović Rastko, Krnajac Mihajlo, Ćosić Uroš)
  • Krnajac Mihajlo –kadet
  • Milutinović Miloš– junior
  • Đikić Aleksandra – junior
  • Ćosić Filip – junior

Srebrne medalje su pripale;

  • Ekipa juniora ( Milutinović Miloš, Kakaš Aleksandar, Ćosić Filip)
  • Kakaš Aleksandar – junior

Posebno treba istaći i čestitati teškašu Ćosić Filipu, koji je osvajanjem prvog mesta stekao status juniorskog reprezentativca Srbije i tako postao treći predstavnik Vukova, pored već standardnih Milutinović MilošaĐikić Aleksandre koji će predstavljati državu na međunarodnoj sceni u juniorskoj kategoriji, a u kadetskoj kategoriji je Krnajac Mihajlo ponovo potvrdio reprezentativni status, tako da će Vukovi imati ove godine četiri reprezentativca Srbije.

Uprava kluba je ponosna na svoje mladiće i devojke, zadržavajući svoju već prepoznatljivu politiku da u Vukovima članarina i trenerska apanaža ne postoji, a da sav novac od Opštine ulaže samo u takmičare, i da smo zahvaljujući dobrim ljudima koji nisu hteli da spominjemo njihova imena uspeli da kupimo sedam najkvalitetniji kimona za naše takmicare, klubske majice i očekujemo da nam stignu uskoro klubske trenerke, tako da ćemo se pojaviti na sledećim takmičenjima u novom ruhu i sa boljim rezultatima, predstavljajući naš grad i sredinu u kojoj živimo.