UBEDLjIVA POBEDA LISTE „ZATO ŠTO VOLIMO CRVENKU“

1399

Da građani podržavaju Srpsku naprednu stranku dokaz su i današnji izbori za članove Saveta Mesne zajednice Crvenka gde su birači dali apsolutnu podršku Listi „Zato što volimo Crvenku“.

Svoje biračko pravo iskoristilo je skoro 32 odsto naših sugrađana, a lista „Zato što volimo Crvenku“ koju je podržala Srpska napredna stranka odnela je ubedljivu pobedu i osvojila je svih 11 mandata.

Građani su prepoznali šta smo uradili u proteklom periodu, od kapitalnih do infrastrukturnih projekata. Ono što je prioritet je nastavak ulaganja u komunalne i infrastrukturne radove, što podrazumeva zamenu azbestnih cevi u vodovodu i rekonstrukciju puta Kula – Crvenka – Sivac, a uskladu sa tim, nastavljamo da radimo i na ostalim stvarima koji su deo politike Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, rekao je večeras Damjan Miljanić, ispred OO Srpske napredne stranke Kula.

Zahvaljujem se na poverenju svim građankama i građanima Crvenke, koji prepoznaju kvalitet naših kadrova i podržavaju Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića. Pravo glasa je imalo 7239 upisana birača, koji su glasali na devet biračkih mesta, a danas je svoje biračko pravo iskoristilo oko 2300 glasača, dok će konačne rezultate saopštiti Izborna komisija za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica.