Nove medalje za karatiste „Crvenke“ na Kupu Vojvodine u Beočinu

332

U okviru kvalifikacija za Kup Srbije u Sportskom centru Beočin u Beočinu je 3. i 4. oktobra 2020. godine u organizaciji Karate saveza Vojvodine održan Kup Vojvodine za poletarce, pionire i nade. Takmičenje je održano uz poštovanje i sprovođenje zaštitnih mera koje je propisala Vlada Srbije. Prvi dan, u subotu 3. oktobra na ovom takmičenju su nastupili poletarci i nade, a pioniri su se takmičili u nedelju 4. oktobra.

Ostvareni su sledeći rezultati:

 U konkurenciji poletarki 2011. godište u katama pojedinačno klasa D (oranž pojas) HELENA MIROVIĆ JONES je osvojila 3. mesto i BRONZANU medalju.

U konkurenciji pionira 2010. godište u katama pojedinačno klasa C (zeleni pojas)  DANIJEL DOŠLIĆ  je osvojio 1. mesto i ZLATNU medalju.

U konkurenciji pionira 2009. godište u katama pojedinačno u klasi C (zeleni pojas):  NEVEN METIKOŠ je osvojio 1. mesto i ZLATNU medalju, a u klasi B (plavi pojas) JOVAN LUKIĆ je osvojio 3. mesto i BRONZANU medalju.

Ukupno osvojene 4 medalje. Od toga 2 zlatne I 2 bronzane medalje. .

 Navedeni takmičari  pojedinačno su se plasirali na Kup Srbije za mlađe kategorije, koji će se  održati 17. i 18. septembra.