Na području opštine Kula ŠEST saobraćajnih nezgoda, u Odžacima DVE

1125

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, četiri osobe su zadobile teške i 11 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, dve osobe su zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano 39 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 308 prekršajnih naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina