„Sigma“ podržala Memorijalni turnir “Milan Sredanović”

862

Sledeći vikend, 17. i 18. oktobra, će se na stadionu “Milan Sredanović” u Kuli održati Memorijalni turnir “Milan Sredanović”. Na turniru će učestvovati deca 2008., 2010., 2011. 2012. godište.

Organizatori su najavili učešće blizu 600 dece, odnosno 50 ekipa, a učešće su već potvrdili “Vojvodina”, “Spartak”, “Čukarički”, TSC “Bačka Palanka”, tako da će turnir, koji nosi naziv po čoveku koji je celog sebe dao za klub sigurno biti za ponos opštine Kula.

Podršku turniru pružila je i kompanija „Sigma“ Kula. Za sve učesnike turnira biće obezbeđena dezinfekciona sredstva, preparate pod nazivom „Akvalor H“ koje su podržali, u okviru javnog poziva za suzbijanje efekata pandemije kovida 19, Fond za inovacionu delatnost i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Podsetimo da je „Sigma“ tokom vanrednog stanja donirala oko 300.000 litara, a od marta do danas 10 miliona litara ovih dezinfikanata kriznim štabovima, lokalnim samoupravama, zdravstvenim ustanovama, privredi i građanstvu.

Memorijalni turnir “Milan Sredanović” organizuje Fudbalski klub „Hajduk 1912“ uz podršku Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom opštine Kula koja u potpunosti finansira turnir.