KULA – Otvoren most, Ulica M. Tita ponovo PROHODNA!

7157

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić danas je na vrbaskom mostu otvorio za saobraćaj most i ulicu Maršala Tita u Kuli.

Predsednik opštine je u svojoj izjavi za medije istakao koliko su ovi radovi značajni za našu opštinu i dodao da će se u jednoj manjoj deonici i dalje izvoditi radovi, a saobraćaj odvijati u jednoj traci.

I tu se očekuje ubrzo završetak radova. Radovi su završeni u smislu da je ova deonica puštena za saobraćaj. Ostalo je još radova koji ne uslovljavaju zaustavljanje saobraćaja. Radovi se nastavljaju od centra prema Crvenki. Trenutno se radi projektovanje za rekonstrukciju deonice od Crvenke do izlaza iz Sivca, za sledeću godinu, rekao je Miljanić.

Istakao je da je most bio najproblematičniji deo radova. Ostao je u nekom užem profilu bez biciklističke i pešačke staze, rekonstruisan je, obnovljen je asfalt i sama konstrukcija mosta.

Projektovanje dodatnog dela na mostu, biciklističke i pešačke staze bi trebalo da se izgradi u nekom narednom periodu, u naredne dve godine, rekao je za naš portal predsednik opštine Kula.

Osvrnuo se i na lokalne puteve koji će biti obnovljeni i dovedeni u stanje u kojem su bili pre početka radova. Neke deonice se već saniraju jer ne mogu da čekaju završetak radova. Takođe će biti saniran i regionalni put prema Krsturu, jer je pretrpeo ozbiljna oštećenja.