ODŽACI – Predsednik opštine Odžaci obišao radove koje izvodi JKP USLUGA

755

Predsednik opštine Odžaci, Goran Nikolić, obišao je sa direktorom JKP „Usluga“ Odžaci, Nikolom Arsić, radove koje su danas u Odžacima izvodili radnici ovog komunalnog preduzeća.

Pre finalnih radova i betoniranja, na površini na kojoj se gradi nov parking prostor kod pijace, izvode se radovi na postavljanju novih vodovodnih instalacija. Korekturom drvoreda otpočeli su pripremni radovi za izgradnju dodatnog parking prostora kod Doma zdravlja, čime će se značajno doprineti smanjenju gužve u saobraćaju ispred ove javne ustanove.

Čišćenje sabirnih slivnika atmosferske kanalizacije urađeno je u ulici Lole Ribara, kako ne bi dolazilo do zagušenja kanalizacije tokom veće količine padavina.

Takođe, građevinska ekipa JKP „Usluga“ Odžaci, nastavila je sa krpljenjem udarnih rupa. Danas su po planu zakrpljene udarne rupe na uglu ulica Miloša Crnjanskog i Somborske ulice. Višegodišnji problem koji je prouzrokovalo korenje stabala u blizini kolovoza, kao i ulegnuća koja su pravila velike probleme vozačima, saniran je u ulici Milana Tepića.