Vukovi na Prvenstvu Srbije

170

Za vikend je održano Prvenstvo Srbije za kadete i juniore u Kragujevcu, gde su takmičari Karate kluba Vukovi učestvovali sa šest pojedinačnih i dva ekipna nastupa.

Tom prilikom osvojili jednu srebrnu i dve bronzane medalje i to:

  • Ćosić Uroš – kadeti – 3. Mesto
  • Đikić Aleksandra – juniori – 3. Mesto
  • Milutinović Miloš – juniori – 2. Mesto

Ekipa kadeta (Krnajac Miloš, Krnajac Mihajlo, Ćosić Uroš), u startu je zaustavljena od ekipe Radničkog iz Obrenovca, takođe i ekipa juniora (Ćosić Filip, Milutinović Miloš, Kakaš Aleksandar) je isto u prvom kolu eliminisana od ekipe DO KAN iz Gornjeg Milanovca.

U pojedinacnoj konkurenciji kod kadeta Krnajac Mihajlo je posle tri pobede i poraza u meču za ulazak u finale, u meču za treće mesto, izgubio meč i ostao bez medalje. Krnajac Miloš je eliminisan iz daljeg takmičenja u drugom kolu Prvenstva.

U juniorskoj konkurenciji Kakaš Aleksandar je posle dve pobede izgubio meč za ulazak u finale i poražen u meču za medalju, dok je Ćosić Filip posle jedne pobede eliminisan u sledećem meču.

Očekivano i svesni toga da smo kao najmlađi klub dobro uzdrmali karate scenu u Srbiji i posle seniorske srebrne i četiri bronzane medalje na Kupu Srbije, kao u svakom sportu proraditi neka vrsta kalkulacije, da se već u velikim klubovima vode evidencije o nasim takmičarima sa namerom da ih prevedu u svoje klubove, jer su već u pitanju ozbiljne takmičarske kategorije. Vukovi nastavljaju istim tempom dalje i očekujuci da se napokon ova epidemiološka situacija reši, otvore granice i da krenemo osvajati međunarodne, Balkanske i Evropske medalje, jer su samo naši treneri već stvarali takve šampione svetskog kalibra u prošlosti, rekli su u Upravi kluba. Idemo dalje Vukovi.