SUPERLIGA – Marko Tasić pred utakmicu sa Partizanom: Idemo u Beograd da damo sve od sebe

2165

Prošle subote RK Crvenka je poražena od strane Kikinde na domaćem terenu, a ovog vikenda igraju u gostima sa ekipom Partizana. U nedelju, 01. novembra u 18:00 časova odigraće se utakmica o kojoj smo razgovarali sa Markom Tasićem, rukometašem Crvenke.

Kakva je atmosfera u klubu nakon poraza od Kikinde?

Iskreno smo nezadovoljni zbog poraza od Kikinde jer, kad bismo uporedili ovu utakmicu sa onom protiv Dinama iz Pančeva pred prošlo kolo, vidi se da to nismo mi i da ništa iz te utakmice nismo preneli u ovu protiv Kikinde.

Da li postoji pritisak pred utakmicu sa Partizanom?

Nema nekog velikog pritiska pred utakmicu sa Partizanom. Partizan je jaka ekipa sa puno iskustva poput Dinama i Vojvodine, tako da idemo u Beograd da damo sve od sebe.

Šta očekujete od ove utakmice?

Očekujemo da će ovo biti jaka i teška utakmica i moram da naglasim da smo doveli dva nova pojačanja, golmana Jovicu Vitasa i pivotmena Baneta Karanovića koji će nam biti od jako velike pomoći.

Koje su Vaše prognoze za RK Crvenku u Arkus ligi?

Cilj nam je da damo sve od sebe da ostanemo u Arkus ligi jer mi smo jako mlada ekipa sa malo iskustva. U prošlom kolu protiv Kikinde smo bili jako samouvereni i jaki na rečima ali ne i na terenu i to je presudilo utakmicu.