Superliga: Crvenčani poraženi u Subotici

991

Crvenka je u subotu poražena od strane ekipe Spartaka u gostima. Mladim Crvenčanima je nedostajalo sportske sreće. Poraženi su golom razlike.

izvor: arkus liga

Rukometaši Spartaka pobedili su Crvenku  rezultatom 21:20 u devetom kolu A grupe Arkus Superlige Srbije. Iako je prvi deo pripao Crvenčanima, Subotičani su preokrenuli i na kraju slavili pobedu.

Od početka se vodila velika borba. Igralo se gol za gol i prvi deo su Crvenčani rešili u svoju korist uz gol prednosti – 9:10.  U nastavku su Subotičani u speli da povedu sa dva gola razlike u 44. minutu 15:13. Neizvesnost je trajala do same završnice. U 48. minutu rezultat je bio izjednačen – 16:16, ali velika želja da se konačno bodovi upišu u taboru domaćih presudila je. Na kraju je Spartak slavio uz minimalnu prednost 21:20.

Spartak – Crvenka 21:20 (9:10)

Spartak: Jovanović, Mrvović 4, Papeš, Grozdić 7, Bižić, Spremo 3, Kojadinović 5, Ilić, Đurović, Milisavljević, Skuban 1, Petrović 1, Vojvodić, Radojčić, Obradović, Arđelan.

Crvenka: Marjanac, Pušica, Vukčević, Karanović, Nikolić, Tasić 6, Račić 4, S. Boškovićć 3, Vukadinović, Ivić 2, Milutinović, Tomić, Vitas, M. Bošković 4, Kravezić, Savić 2.

izvor: arkus liga
izvor: arkus liga