Plus Cash&Carry u Kuli nudi veliki izbor novogodišnjih paketića

285

Plus Cash&Carry u Kuli svake nedelje priprema odličnu ponudu za svoje kupce! U ovonedeljnoj ponudi, koja traje do 24. decembra, pronađite sve što vam je potrebno za prazničnu trpezu.

Iskoristite ponudu i po izuzetnoj ceni od 438,99 dinara pronađite kilogram svinjskog buta bez kostiju. Takođe, po izuzetnoj ceni od 424,99 dinara možete da kupite i kilogram kalifornijske pastrmke na ledu. Praznične sarmice su nezamislive bez kiselog kupusa, pa smo tako za vas ove nedelje pripremili kiseli kupus u glavici za 99,99 dinara po kilogramu.

Bliži nam se kraj 2020. godine, a to znači samo jedno – paketići! Iskoristite ovonedeljnu ponudu i po ceni od 1.069,99 dinara kupite Swisslion novogodišnji paketić. Ukoliko još uvek niste okitili svoj životni prostor, Plus Cash&Carry nudi veliki izbor ukrasa različitih boja i veličina, kao i novogodišnje jelke za svaki prostor.

Plus Cash&Carry u Kuli svake nedelje nudi odličan izbor kozmetike i kućne hemije po najpovoljnijim cenama na tržištu, a u to možete da se uverite i sami ukoliko posetite market na dobro poznatoj adresi!

Podsećamo vas da je Plus Cash&Carry za vas obezbedio sveže meso, voće i povrće, hleb i pecivo, gotova jela i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice koje možete pronaći svakog dana!

Pogledajte ponudu koja traje do 24. decembra: