Održana sednica Kriznog Štaba: Definisan punkt za imunizaciju u Kruščiću i Zaključci Štaba

1110

Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije opštine Kula, predsednik opštine Kula i komandant Štaba, Damjan Miljanić je rekao da se situacija u opštini Kula i dalje ocenjuje kao vanredna i da mere koje je Štab doneo ostaju na snazi. Potom je istakao da su, u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave preduzete sve neophodne mere da se krene sa masovnom imunizacijom.

Na osnovu proglašene vanredne situacije u opštini Kula, a u cilju sprovođenja imunizacije građana opštine Kula, komadant Štaba za vanredne situacije opštine Kula na današnjoj sednici doneo je Zaključak na osnovu kojeg je potrebno da sekretari mesnih zajednica u Kuli (MZ Donji Grad), Sivcu i Ruskom Krsturu kao i direktor Doma kulture u Crvenki obezbede dezinfekciju prostora-objekta gde će se vršiti imunizacija građana opštine Kula.

Takođe, u cilju realizacije masovne imunizacije opštine Kula, donet je Zaključak na osnovu kojeg je potrebno da načelnik Opštinske uprave Kula obezbedi sredstva za nabavku za Odsek za vanredne situacije tri prenosna računara (laptop) kao i jedan skener-štampač, a definisan je i punkt za masovnu imunizaciju u naseljenom mestu Kruščić.

Zaključak za sekretare
Zaključak za sredstva za punktove
Šema mesta za imunizaciju naseljenog mesta Kruščić