VRBAS – U toku podela januarskih računa za usluge JKP Komunalac: Isključuju se dužnici s vodovodne mreže

695

Obaveštavamo da je u toku podela računa za pružene usluge JKP „Komunalac“ za mesec januar. Računi stižu na adrese preko 15000 fizičkih i blizu hiljadu pravnih lica na području vrbaske opštine.

Podsećamo sve korisnike da ukoliko svoje obaveze izmire do 20. dana u mesecu, ostvaruju popust od tri odsto.

Takođe, obaveštavamo da je „Komunalac“ počeo da isključuje s vodovodne mreže dužnike kod kojih ni jedan od brojnih apela i pokušaja da izmire svoja dugovanja nije urodio plodom.

Apelujemo još jednom na građani koji nisu izmirili svoja dugovanja da to odmah učine jer će u protivnom biti isključeni sa javnog sistema vodovoda i kanalizacije. Neisplaćeni troškovi mogu da se izmire svakog radnog dana u vremenu od 07 do 14.30 časova na šalterima JKP „Komunalac“, kao i subotom na velikoj pijaci u Vrbasu, ili uplatom na tekući račun broj: 105 – 5644 – 72.

Više informacija može se dobiti u Službi obračuna i naplate potraživanja pozivom na broj telefona 021/ 706 – 575, lokal 103.

Troškove ponovnog priključenja na vodovodnu mrežu snosiće sam korisnik. Da bi se dužnik ponovo priključio na vodovodnu mrežu, pored uplate celokupnog duga, trebaće da izdvoji još blizu 4.500,00 dinara.