DETALJI TRAGEDIJE U KRUŠČIĆU: Čovek se razneo bombom!

4415

Mehaničar Dragan J. (58) iz Kruščića razneo se bombom! To je njegovoj najbližoj rodbini saopštila policija u utorak, 03. februara.

Ilustracija / Foto: N. Janjanin, fotopres.com

Ostaci tela Dragana J. pronađeni su u utorak (02.februara) u njegovoj mehaničarskoj radionici u dvorištu zgrade u kojoj je stanovao. Smrt je bila misteriozna, jer je, navodno, Dragan J. pronađen mrtav sa aparatom za zavarivanje u ruci, koja mu je bila otkinuta.

Jeziv prizor zatekao je njegov komšija iz jednog od četiri stana zgrade u kojoj se dogodila tragedija. Nagađalo se da je Dragan J. poginuo od eksplozije boce sa gasom, na koji je bio priključen aparat za zavarivanje. S obzirom na to da se nije čula detonacija, koja bi u slučaju eksplozije boce bila snažna i raznela ne samo njega, nego i radionicu, posumnjalo se i da je Dragana J. neko ubio.

Posle obavljenog uviđaja i na osnovu svedočenja stanara koji je pronašao mrtvog Dragana J., pretpostavlja se da je on legao na bombu, što je prigušilo detonaciju.

Dragan J. nije bio oženjen, a živeo je sa majkom, koja je nedavno preminula. U istoj zgradi sa porodicom živi njegova rođena sestra.

 Bio je izuzetno dobar majstor i miran i pošten čovek. Priča se da je zapao u finansijske teškoće, iz kojih je hteo da se izbavi vozeći kamion, što je i ranije radio, ali nije uspeo da podigne kredit za kupovinu vozila. Nije nikom hteo da bude na teretu, iako je sve moglo da se reši i bez samoubistva – rekao je njegov poznanik.

Izvor: Novosti