Veliki izbor setova kozmetike u ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi

75

U ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi, koja traje do 18. februara, moći ćete da pronađete veliki izbor proizvoda po odličnim cenama.

Iako je izbor artikala, koje Plus Cash&Carry u Kuli nudi, stvarno širok, iz ponude ćemo izdvojiti proizvode koje ne smete da propustite ove nedelje.

Svinjski but bez kostiju, kilogram, u ovonedeljnoj ponudi platićete samo 389,99 dinara. Ne zaboravite da svakog dana uzimate vitamine, kako biste ostali zdravi: kilogram jabuka crveni delišes možete pronaći po ceni od 69,99, a kilogram limuna za 74,99 dinara.

Zasladite se Jafinim Tanane napolitankama koje ćete platiti samo 179,99 dinara za 3×125 grama. Takođe, predlažemo vam da probate i Zottis mlečni dezert sa čokoladom ili vanilom, koje ćete platiti 36,99 dinara.

Što se tiče kozmetike, Plus Cash&Carry uvek ima odličnan izbor. Iz ovonedeljne ponude izdvojićemo setove kao što su Dove set koji sadrži gel za tuširanje, sapun i mrežicu, zatim BU set Hidden Paradise sa dezodoransom i gelom za tuširanje, Dove poklon set za putovanje i slično.

Podsećamo vas da Plus Cash&Carry svakog dana ima izuzetnu ponudu svežeg mesa, gotovih jela, hleba i peciva, voća i povrća i proizvoda iz poslastičarnice i ribarnice.

Takođe, Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce.

Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu: