Najmlađi karatisti Crvenke započeli kvalifikacije za Prvenstvo Srbije na Prvenstvu Zone „Bačka“ u Bačkoj Palanci 20. 02. 2021.

473

Najmlađi karatisti Crvenke su u subotu 20. FEBRUARA 2021. godine nastupili na Prvenstvu Zone Bačka koje je u organizaciji Karate saveza Vojvodine za poletarce, pionire i nade održano u Sportskom centru „Tikvara“ u Bačkoj Palanki.

Ovo takmičenje je za najmlađe kategorije do 14 godina predstavljalo  1. krug kvalifikacija za Prvenstvo Vojvodine, odnosno Prvenstvo Srbije.

 Zabeleženi su sledeći uspesi: 

U konkurenciji pionirki 2011. godište u katama pojedinačno klasa C (zeleni pojas) i na apsolutnom nivou – klasi HELENA MIROVIĆ JONES je osvojila dva prva mesta, odnosno ukupno 2  ZLATNE medalje.

U konkurenciji pionirki 2010. godište u katama pojedinačno klasa C (zeleni pojas) SARA SABO je osvojila 3. mesto i BRONZANU medalju.

U konkurenciji pionira 2010. godište u katama pojedinačno klasa B (plavi pojas)  DANIJEL DOŠLIĆ  je osvojio 1. mesto i ZLATNU medalju.

U konkurenciji muških nada 2009. godište u katama pojedinačno u klasi B (plavi pojas)  NEVEN METIKOŠ je osvojio 1. mesto i ZLATNU medalju, a  JOVAN LUKIĆ  2. mesto i SREBRNU medalju.

Ukupno osvojene 6 medalja. Od toga 4 zlatne, 1 srebrna i 1 bronzana).

Svi navedeni takmičari su se plasirali na Prvenstvo Vojvodine za mlađe kategorije, koje će se održati 7. marta u Novom Bečeju.